Text Size

De slaapkamers

Deze rolstoeltoegankelijke vakantievilla heeft drie slaapkamers, waarvan er twee rolstoelgeschikt zijn. In de grootste slaapkamer staat een tweepersoonsbed met twee aparte spiralen en matrassen. Een hoog-laag-bed is geïntegreerd in dit tweepersoonsbed. Het verpleegbed is elektrisch in hoogte verstelbaar van 50cm tot 110cm. Het hoofd- en voeteneinde kunnen ook elektrisch versteld worden. De pocketvering-matrassen zijn medium stevig maar wel comfortabel. Deze slaapkamer heeft een safe. En deze aangepaste slaapkamer grenst aan de rolstoelgeschikte badkamer.

elektrisch bed  

De tweede slaapkamer is ook geschikt voor rolstoelen en heeft twee eenpersoonsbedden. De bedden hebben stevige matrassen. Op de derde slaapkamer staat een stapelbed. Alle slaapkamers hebben airconditioning, een kledingkast, nachtkastjes.

Alle slaapkamers hebben een kledingkast en nachtkastjes, airconditioning, een ventilator, algemene verlichting en sfeerverlichting, een prullenbak, een wasmand, een wekker en vrolijke Thaise kunst aan de muur. De ramen zijn voorzien van horren en traliewerk zodat eventueel 's nachts met de ramen open geslapen kan worden.
Alle bedden hebben een apart dekbed en een kussen. De matrassen zijn voorzien van vloeistofdichte matrasbeschermers. Satijnen overtrekken, hoeslakens en slopen zijn aanwezig en worden gewisseld en gewassen door de huishoudster. De tweede en derde slaapkamer delen de tweede badkamer.