Text Size

Villa Coconut, uw vakantiewoning

Pool villa Coconut is aangepast voor rolstoelgebruikers en geschikt voor maximal 6 personen en een baby. Deze aangepaste villa van 145m2 met privé zwembad voor invaliden, hun familie en begeleiders beschikt over een woonkamer, een keuken, drie slaapkamers, twee badkamers, een grote overdekte veranda en een terras met aansluitend een zwembad en jaccuzzi in een tropisch aangelegde tuin. Deze rolstoeltoegankelijke vakantiewoning is volledig betegeld, voorzien van airconditioning en heeft brede deuren. Een uitgebreide beschrijving staat onder de submenu's rechts en/of boven.

De toegangsdeur is meer dan 1 meter breed. De binnendeuren hebben een doorgang van 83 centimeter.

Roken binnenshuis is niet toegestaan. Op de veranda en op het terras mag wel gerookt worden. Huisdieren zijn niet welkom.

De pool villa ligt aan het einde van een korte doodlopende straat. Dus geen doorgaand verkeer, waardoor het er heerlijk rustig is. Coconut Grove is een kleinschalig project van 10 villas, waarvan de huizen voornamelijk in het bezit zijn van Europeanen die hier permanent of een groot gedeelte van het jaar wonen. Het project ligt op loopafstand van de zee, het strand, winkels en restaurants.