Text Size

Uw tijdelijke omgeving

De stad
Hua Hin is de koninklijke badplaats van Thailand. De Thaise koning Bhumibol heeft hier zijn zomerpaleis waar hij regelmatig samen met zijn vrouw verblijft. Hua Hin is een schone, rustige en veilige badplaats waar vooral in de wintermaanden veel Europese toeristen verblijven. In het stadje zelf is het leuk wandelen en rondkijken. Bezoek de nachtmarkt, de weekendmarkt, de lokale versmarkt, het station, de tempel of de visserspier. Drink een biertje in Soi Bintabaht of ga "Dansen bij Jansen" met live muziek, bekijk de video van Soi Bintabaht. Winkelen of boodschappen doen kan in Market Village, Hua Hin Mall, Colonade Mall of in het centrum van Hua Hin. Speel een rondje golf op de Royal Hua Hin golfbaan (500m) fo op een van de andere 7 golfbanen. Lekker eten in goede restaurants met Europese kaart of juist goedkoop bij een lokaal eettentje, kunst en handwerk kijken op Cicada kunstmarkt of Art Village. Een rondje op een olifant of een babyolifant voeren in Elephant Village. Kortom er valt veel te genieten in Hua Hin.

Het strand
Hua Hin heeft een zandstrand van 5km waar van alles te beleven is. Het strand loopt zeer geleidelijk af in zee. Het is schoon en je kunt er van alles doen zoals lekker eten en drinken, zonnebaden op de ligbedden, je laten masseren, je nagels laten verzorgen, banaan rijden, kite surfen, paard rijden, wandelen, enz. Verkopers komen langs met allerlei koopwaar maar zijn niet opdringerig. Het is zien en gezien worden. Het zand is heel stevig doordat het door de vloed tweemaal per dag onder water staat. Hierdoor kan je er met een rolstoel op rijden. Neem de strandrolstoel mee en je kan ook nog in zee. De watertemperatuur is zeer aangenaam, rond 30 graden in de zomer.

Buiten Hua Hin.
Met onze aangepaste bus kunt u (halve) dagtrips maken. Kijk hier voor een volledig overzicht van trips. Een beperkt overzicht staat hieronder.

Wat Huay Mongkol 
Hua Hin Hills Vineyard Bekijk de video
Khao Takiab tempel Bekijk de video 
Bleu Wave Beach Bekijk de video
Khao Tao tempel 
Suan Son Beach
Pranburi River Cruise Bekijk de video 
Teakhouten Paleis Bekijk de video
Wildlife Rescue Center

De toegankelijkheid voor mensen met een beperking is bij ons bekend, omdat wij al deze plaatsen zelf bezocht hebben. Meer info op de hiernaast vermelde contactgegevens.