Text Size

Uw reis, onze locatie

In hartje centrum van Hua Hin, Thailand ligt Studio74. Het eenkamerappartement ligt op 700m van zee. Het adres is 38/74 Tira Tiraa, Soi 68, 77110 Hua Hin, Thailand. De coördinaten zijn 12°34'25.78"N, 99° 57'12.93"O. De koninklijke golfbaan, winkels, supermarkt, markten, restaurants, banken, postkantoor, uitgaansgelegenheden en bars met leuke meisjes liggen op loopafstand. Op onderstaande kaart van Google Earth kunt u de locatie van de villa zien.

Bereikbaarheid, vliegtuig
Bangkok is per vliegtuig bereikbaar vanaf Schiphol. KLM, China Airlines and Eva air vliegen rechtstreeks op Bangkok. De vlucht duurt ongeveer 10-11 uur. Vertrek vanaf ander luchthavens in Europa is mogelijk. Vluchten met een tussenstop zijn meestal goedkoper. Meer informatie op aanvraag.

Transfer
Een taxibus kan onze gasten met een beperking van de internationale luchthaven Suvarnabhumi in Bangkok naar de studio in Hua Hin brengen. De rit duurt ongeveer 3 uur. Onderweg wordt een korte rustpauze ingelast. Deze (rolstoel)bus is ook beschikbaar voor dagtrips en uitjes.

Gasten zonder beperking kunnen op de internationale luchthaven de bus nemen rechtstreeks naar het busstation van Hua Hin. Hierna verder met een TukTuk of taxi.

Er rijden ook minbusjes van Bangkok Victory Monument naar Hua Hin, kruising Petchkasem Road / Chomsin Road. Hier uitstappen en het laatste stukje 300m lopen. In Bangkok met de Raillink naar PhayaThai. Met de skytrain naar Victory Monument.

Met de trein naar station Hua Hin. Raillink naar Makkasan. Metro naar station Bangkok. Trein naar Hua Hin.

Vliegen van en naar Luchthaven Hua Hin. Onregelmatige diensten. Let op. Als deze dienst vliegt, vliegen ze op Don Muang, de nationale luchthaven. Transfer van en naar Don Muang.