Text Size

Uw reis, onze locatie

Gratis transfer van Bangkok > Hua Hin bij een verblijf van minimaal 14 nachten. 
Gratis transfer van Bangkok > Hua Hin > Bangkok bij een verblijf van minimaal 21 nachten.

In hartje centrum van Hua Hin ligt op 700m van zee dit aangepaste driekamerappartement. Het adres is 38/55, Soi 68, 77110 Hua Hin, Thailand. De coordinaten zijn 12°34'25.78"N, 99° 57'12.93"O. De golfbaan, winkels, supermarkt, markten, restaurants, banken, postkantoor, uitgaansgelegenheden en bars met leuke meisjes liggen op loopafstand. Op onderstaande kaart van Google Earth kunt u de locatie van de villa zien.

Bereikbaarheid, vliegtuig
Bangkok is per vliegtuig bereikbaar vanaf Schiphol. De luchtvaartmaatschappijen KLM, China Airlines en Eva Air vliegen rechtstreeks op Bangkok. Tickets zijn op internet of bij een reisbureau te boeken. De vlucht duurt 10-11 uur. Vertrek vanaf ander luchthavens in Europa is mogelijk. Vluchten met een tussenstop zijn meestal goedkoper. Meer informatie op aanvraag.

Transfer
Onze aangepaste auto is uitgerust met een Q-straint rolstoelbevestigingssysteem. Tegen betaling kan onze chauffeur u komen ophalen van de luchthaven in Bangkok. U wordt dan rechtstreeks naar uw accommodatie gebracht. De rit duurt ongeveer 3,5 uur met een korte stop onderweg. Deze rolstoelbus is ook beschikbaar voor dagtrips en uitjes.