Text Size

De woonkamer en keuken

Via de voordeur komt men rechtstreeks in de keuken. De keuken is voorzien van een koel/vriescombinatie, een elektrische kookplaat, een magnetron/oven, afzuigkap, koffiezetapparaat, waterkoker, blender, citruspers, broodrooster, rijstkoker en mixer. In de keukenkastjes staat voldoende serviesgoed, glaswerk en bestek voor 4 personen. Voor het bereiden van een maaltijd zijn potten, pannen, e.d. aanwezig. Keukenhanddoeken, theedoeken en vaatdoekjes zijn in voldoende mate aanwezig en wordt door de huishoudelijke hulp gewisseld.

Luxe flat voor gehandicapten op vakantie. Hua Hin Condo met Nederlandse TV in het buitenland. Gehandicapte kan lekker Thais eten aan deze rolstoelvriendelijke tafel. Draairuimte voor rolstoelen in aangepaste accommodatie.

De grote eettafel met de 6 eetkamerstoelen vormt de verbinding tussen de keuken en de woonkamer. In de woonkamer staat een comfortabele hoekbank met kussens tegenover de 42" LCD TV waarop de Nederlandse zender BVN ontvangen kan worden evenals internationale nieuwszenders zoals CNN en NBC. Een home-cinemaset kan elke cd/dvd aan en muziekdragers met een USB aansluiting. In de TV kast ligt een voorraad aan leuke films en mooie muziek DVD's welke elke keer uitgebreid wordt.
De boekenkast is voorzien van een verzameling Nederlandstalige leesboeken, reisgidsen, kookboeken, e.d.

Vitrage en zonwerende overgordijnen tot op de grond houden het appartement koel en geven privacy indien dit gewenst is. Condo55 heeft horren, airconditioning en een ventilator. Kunstobjecten en schilderijen van lokale kunstenaars geven het appartement een vrolijke authentieke uitstraling.

Vanuit de woonkamer bereikt men via een schuifdeur het grote terras dat voorzien is van een zwembadlift en een luxe teakhouten tuinset.