Text Size

Terras en zwembad

Het privéterras (40m2) is bereikbaar vanuit de woonkamer. Een luxueuze teakhouten tuinset bestaande uit een grote tafel, 4 comfortabele verstelbare stoelen met zachte kussens, een grote parasol en twee naar het lichaam gevormde ligbedden staan klaar bij aankomst. Dus 's ochtends vroeg ontbijten in de rijzende zon, een biertje of lokaal glaasje wijn drinken, een boek lezen of een tropisch kleurtje krijgen; dit terras nodigt gewoonweg uit tot genieten van het goede leven. Het terras is omzoomd door een railing. Vanaf het terras leidt een privétrap het zwembad in, waarbij een leuning de nodige ondersteuning kan geven. Een zwembadlift staat klaar om onze gehandicapte gasten ook de kans te geven te genieten van het zwembad. Drijfmiddelen zoals een zwemvest en drijfstangen zijn in het appartement aanwezig.

Het gemeenschappelijke zwembad is 8m x 25m heeft meerdere jetstreams die naar behoefte aangezet kunnen worden. Bij een diepte van 140cm kan bijna iedereen staan, maar ook aan een goede conditie werken. Door de verlichting in het zwembad kan ook 's avonds gezwommen worden. Het zwembad mag gratis gebruikt worden door alle eigenaren en huurders.
Tegenover het priveterras van dit aangepaste appartement ligt het gemeenschappelijke terras waar iedereen gebruik van mag maken. Dit geeft een beetje minder privacy maar wel de mogelijkheid om contacten te leggen met andere bewoners en ervaringen uit te wisselen.

Strandlakens voor gebruik aan het zwembad en/of het strand zijn in het appartement aanwezig.

Rondom het zwembad en als afscheiding tussen de verschillende privéterrassen is tropische beplanting aangebracht.