Text Size

Matkasi, meidän sijaintimme

Ilmainen lentokenttäkuljetus Bangkok > Hua Hin kun viivyt 14 yötä.
Ilmainen lentokenttäkuljetus Hua Hin > Bangkok kun viivyt 21 yötä.

Tämä esteetön huoneistomme sijaitsee Hua Hinin keskustassa Thaimaassa lähellä kuuluisaa yötoria. Osoite on 38/55 Soi 68, Hua Hin 77110, Thailand. Coordinaatit ovat 12°34'25.78"N,  99° 57'12.93"O. Merelle on matkaa asunnolta 700m ja 230 km Bangkokiin. Royal Hua Hin golfalue, kaupat, supermarketti, ravintolat, postitoimisto, Pankki (ATM) ja tyttöbaarit ovat kävelymatkan päässä.  Google Earth- kartasta näet asunnon sijainnin.Saapuminen lentokoneella

Bangkokiin pääsee lentäen suoraan melkein jokaiselta Euroopan lentokentältä. Suurilla lentoyhtiöillä, kuten KLM, China Airlines, British Airways, Thai Airways ja Lufthansa, on suoria lentoja Bangkokiin. Lipun voi ostaa yhteen suuntaan tai menopaluulippuna matkatoimistoista. Matka kestää noin 10-11 tuntia. Välilaskut jossain Euroopan lentokentällä ovat mahdollisia ja jos näitä on, lentolippu yleensä halvempi kuin välilaskuttoman lennon. Lisätietoja saat meiltä, kun pyydät.

Kuljetus kentältä
Invataksivarusteinen minibussimme on varustettu turvallisilla pyörätuolin ja matkustajien kiinnitysjärjestelmillä. Tilauksesta autonkuljettaja ottaa teidät Bangkokin lentoasemalta kyytiin ja ajaa teidät majoituspaikkaanne Hua Hin:iin. Matka kestää noin 3,5 hours. Matkan aikana on yksi lyhyt pysähdys. Tämä sama invavarusteinen auto on käytettävissänne myös retkille ja vaikka kaupungille menoon iltaisin.

Hintoja ja lisätietoja voit pyytää meiltä.

Contact Details

Hanneke Fronik and Jan
Keitä me olemme >>
Puhelin:
+31 (0)36 5376677
Mobile:
+31 (0) 644034024
Email: info@gehandicapten.com
Skype: