Text Size

Olohuone ja keittiö

Olohuone (50m2) ja avokeittiö ovat valoisia ja tilavia huoneita ja tilaa on hyvin yhdelle, kahdelle, useammallekin pyörätuolilla liikkuvalle ihmiselle. Huonekalut ovat käytännöllisiä ja mukavia. Täällä on kulmasohva, kahvipöytä, TV-taso, kirjahylly, työpöytä, ruokapöytä ja 6 ruokapöydän tuolia. Työpöydällä on pöytätietokone, jossa on LAN internet-yhteys, WIFI internetyhteys on talossa myös ilmaiseksi käytettävissä. Täällä on kokoelma DVD elokuvia/musiikkia TV-tason lokeroissa ja koreissa. Kaapeli TV:ssä on monia kansainvälisiä uusia kanavia. TV ja DVD ovat yhteydessä äänentoistolaitteistoon. Matkakirjoja/oppaita ja sanakirjoja on saatavilla kirjahyllykössä.

Pyöreän ruokapöydän ääreen pääsee hyvin pyörätuolilla. 6 mukavaa tuolia on perheenjäsenille ja matkakumppaneille. Verannalla on puiset kalusteet 6 ihmiselle, siellä on hyvä syödä aamiaista ja illallista.

Thaimaassa tehty Eurooppalaistyylinen avokeittiö sisältää kaikkea, mitä ruuan valmistuksessa tarvitaan. Jääkaappipakastin, 4 levynen kaasuhella, uuni, liesituuletin, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, blenderi, juiceri, riisinkeitin, öljykeitin, pannut ja kattilat, ruokarasiat, paistinpannut ovat käytettävissä. Astiasto, lautasia, laseja, kuppeja ja ruokailuvälineitä 6:lle on käytettävissä.

Pesukone on ulkopuolella. Keittiöpyyhkeitä, astiapyyhkeitä ym. on myös.

Contact Details

Hanneke Fronik and Jan
Keitä me olemme >>
Puhelin:
+31 (0)36 5376677
Mobile:
+31 (0) 644034024
Email: info@gehandicapten.com
Skype: