Text Size

Uima-allas, puutarha ja terassi

Yksityinen uima-allas nostolaitteella trooppisessa puutarhassa on liikuntavammaisen ihmisen unelma. Kaiken lisäksi tässä paratiisissa on lisäksi porealla, johon myös pääsee nostolaitteen avulla. Nostolaitteen tuoliin sopii suihkutuoli. Huonosti kävelevät ihmiset voivat käyttää altaan kaidetta portaita kulkiessaan. Uimakellukkeita, uimavöitä ym. löytyy myös talosta. Porealtaassa on penkki, johon sopii 6 ihmistä. Myös porealtaassa pystyy lillumaan istumalla nostolaitteenistuimessa, joka lasketaan poreisiin. Altailla on valot ilta- ja yöuinteja varten. Rantapyyhkeitä saat myös taloudenhoitajalta tähän uima-altaalle tai uimarannalle käyttöösi.

Uima-altaan vieressä on terassi, jossa on kaksi aurinkopetiä, iso pöytä ja 6 tuolia, pieni pöytä ja kaksi tuolia ja kaksi aurinkovarjoa. Terassille mahtuu useampiakin pyörätuolinkäyttäjiä samalla kertaa. Iltaisin voit istua tässä ulkona ja nauttia vaikka tänne tilauksesta tuotavalle Thai-ruasta tai Hua Hinin vinitarhojen Thai-viineistä.

Allasaluetta ja tätä taloa ympäröi trooppinen kasvillisuus. Kookospuut, orchideat eri väreissään, jasmiinit, erilaiset kasvillisuusaluet, banaanipuu, papaijapuu ovat ilo kaikille aisteille. Kun hedelmät puutarhassa kypsyvät taloudenhoitaja tarjoilee ne teille. Joskus myös saattaa nähdä eläimiä täällä. Salamanteri syömässä marjoja puskasta uima-allasalueella tai gecko talon sisällä pyydystämässä pieniä hyönteisiä.

Contact Details

Hanneke Fronik and Jan
Keitä me olemme >>
Puhelin:
+31 (0)36 5376677
Mobile:
+31 (0) 644034024
Email: info@gehandicapten.com
Skype: