Text Size

Makuuhuoneet

Villa Coconutissa on 3 makuuhuonetta, jotka kaikki sopivat pyörätuolinkäyttäjille. Suurimmassa makuuhuoneessa on parisänky, jossa 2 erillistä suurta patjaa. Sänkyyn on sisäänrakennettu sähkötoiminen sairaalasänky, niin että avustaja/hoitaja voi avustaa/hoitaa sopivalla korkeudella (korkeussäätö 50-110cm). Sänkyä pystyy myös säätämään istuma-asentoon ja sängyn jalkaosa nousee myös sähkösäätöisesti. Tässä makuuhuoneessa on tallelokero. Huoneen yhteydessä, oven takana on esteetön pyörätuolilaisille sopiva kylpyhuone.

 

 

Toisessa makuuhuoneessa on 2 erillistä yhden hengen sänkyä paksuilla, tukevilla patjoilla. Huoneessa on vaatekaappi ja kaksi yöpöytää.  

Kolmannessa makuuhuoneessa on kerrossänky, mukavat patjat ja vaatekaappi. 

Kaikissa huoneissa on vaatekaappi, Ilmastointi, tuuletin, yleisvalaistus ja lukulamput, roskakori, pyykkikori ja herätyskello ja tietenkin Thaimaalaista taidetta. Ikkunoissa on hyttysverkot, jotta huoneissa voi nukkua myös ikkuna auki.

Kaikissa vuoteissa on erillinen peitto ja tyyny. Satiinilakanoita ja tyynyliinoja on saatavilla. Patjat on suojattu vettäläpäisemättömillä suojuksilla. Talossa työskentelee taloudenhoitaja, joka vaihtaa ja pesee lakanat. Talossa on myös toinen pienempi wc/kylpyhuone.

Contact Details

Hanneke Fronik and Jan
Keitä me olemme >>
Puhelin:
+31 (0)36 5376677
Mobile:
+31 (0) 644034024
Email: info@gehandicapten.com
Skype: