Text Size

Terassi, uima-allas ja parkkialue

.Liukuoven kautta olohuoneesta pääsee omalle terassille (40m2), pieni pyörätuoliramppi on tässä. Ylellisen puutarhapöydän ääreen sopii 4 ihmistä. Tuoleissa on käsinojat ja niissä on mukava istua. Suuri aurinkovarjo hellepäivänä antaa hyvän suojan auringolta. Täällä on myös 2 auringonottopetiä. Heti saavuttuasi lomasi alkaa mukavasti täältä. Täällä voi aamuauringossa nauttia aamiaista, ottaa oluen tai lasin viiniä ennen päivällistä, ottaa aurinkoa tai vaikkapa päiväunet. Terassin reunoissa on turvallisuuden vuoksi laitettu teräskaiteet Pienet kaiteelliset portaat johtavat uima-altaaseen. Altaaseen pääsee myös tuolinostimen avulla. Kellukkeita ja pelastusliivejä on käytettävänä vieraillemme altaassa oloon.

 

Eri värisiä rantapyyhkeitä löytyy asunnosta. Pyyhkeitä voi käyttää uima-altaalla tai merenrannalla.

Taloyhtiön yhteinen uima-allas on 8x25m ja sen syvyys on140cm. Altaassa on poresuihkuja, jotka voi käynnistää nappia painamalla, näissä niska- ja hartiahierontaa saa. Yöllä allas on romanttisesti valaistu. Altaan käyttö on ilmaista. Omaa terassia vastapää on yleensä melko hiljainen yhteinen terassialue. Mutta tämä yhteinen alue on mukava paikka vaikka hiukka jutella jonkun kanssa, kun huvittaa.

Trooppisia puita, kasveja ja kukkia on kaikkialla altaan ja oman terassin ympäristössä. Joskus voi nähdä myös pienen eläimen.

Taloyhtiössä on iso parkkialue. Kuljettajamme pysäköi invabussimme tänne. Vieraamme, pyörätuolin käyttäjät siis, voivat käyttää tätä taksiamme, jos tarvitsevat kyytiä.

Contact Details

Hanneke Fronik and Jan
Keitä me olemme >>
Puhelin:
+31 (0)36 5376677
Mobile:
+31 (0) 644034024
Email: info@gehandicapten.com
Skype: