Text Size

Makuuhuoneet

Tässä hyvin varustellussa huoneistossa on 2 pyörätuolilla liikkuville soveltuvaa makuuhuonetta. Isossa makuuhuoneessa on parisänky, jossa 2 erillistä (80x200cm) jousipatjaa. Toinen sängyistä on säädettävissä korkeussuunnassa 50 cm aina 110cm. Sängyn pääpuolta ja jalkaosaa voidaan myös säätää. Nämä pussijousipatjat ovat hyvin mukavia ja takaavat hyvän unen. Patjat on myös suojattu pikku vahinkoja ajatellen, ne ovat täysin vettä pitävien kankaiden suojassa. 

Tässä makuuhuoneessa on kaksi yöpöytää, vaatekaappi, kampauspöytä, ilmastointi, pöytätuuletin, yleisvalot katossa ja lukuvalot, hyttysverkot ikkunoissa, kaihtimet, herätyskello,sähköinen hyttyslätkä. Taideteokset ja pimentävät verhot ja väliverhot antavat huoneelle charmia ja yksityisyyttä. Tämän makuuhuoneen yhteydessä on invavarusteltu kylpyhuone.

Toisessa esteettömässä kylpyhuoneessa on kaksi yhden hengen erillistä sänkyä 80x200cm. Toinen sängystä on moottorisänky. Molemmissa sängyissä on joustinpatjat. Patjojen päällä on suojukset, lakanat täytyy itse suojata, jos tarpeen on.
Tässä huoneessa on myös ilmastointi, yöpöydät, pöytätuuletin, tummennusverhot, väliverhot, hyttysverkot ikkunoissa, yleisvalaistus, lukuvalot, herätyskello, hiusten kuivain, sähköinen kärpäslätkä.

Tässä makuuhuoneessa on työpöytä, jossa on tietokone ja tulostin, webcamera ja stereot. Nopea internetyhteys takaa yhteyden ystäviin: Skype, Facebook, MSN tai email. Myös oma tablettikone tai älypuhelin toimii langattomasti täällä.
Toinen asunnon kylpyhuoneista on tämän makuuhuoneen lähellä.

Kaikissa sängyissä on omat peitot ja tyynyt. Lakanat, päiväpeitteet ja tyynynpäälliset löytyvät ison makuuhuoneen kaapeista. Siivoojatäti vaihtaa lakanat ja huolehtii niitten pesusta.

 

Contact Details

Hanneke Fronik and Jan
Keitä me olemme >>
Puhelin:
+31 (0)36 5376677
Mobile:
+31 (0) 644034024
Email: info@gehandicapten.com
Skype: