Text Size

Condo55, huoneisto esteettömään lomailuun

Tämä kerrostalohuoneisto on Tira Tiraa Condo asuntokompleksissa katutasossa. Huoneisto sopii pyörätuolinkäyttäjille ja siinä on olohuone, avokeittiö, kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Isolta omalta terassilta pääsee suoraan tämän taloyhtiön yhteiselle uima-altaalle. Tira Tiraa huoneisto on täysin ilmastoitu ja kaikissa ikkunoissa on hyttysverkot.

Tira Tiraa huoneistoon pääsee pääportista, jossa on 24/7 vertiointi. Taloon johtaa ramppi. Tästä eteenpäin alakerros, jossa hyoneistomme on, on tasainen. Etuovella on pieni 3 cm kynnys, jossa pikku ramppi. Etuovelta pääsee keittiöön ja olohuoneeseen. Olohuoneesta pääsee helposti terassille, makuuhuoneisiin ja kylpyhuoneisiin liukuovien kautta. Kaikki oviaukot ovat 85cm leveitä.

Sisätiloissa ei saa tupakoida. Ulkona terassilla tupakointi on sallittua. Lemmikkieläimiä ei tähän taloyhtiöön saa tuoda.
Tämän melko uuden taloyhtiön katutason huoneistot soveltuvat liikuntavammaisille. Tässä yhtiössä on Eurooppalaisia ihmisiä talvea viettämässä, parempiosaisia Bangkokilaisia viikonlopun vietossa, sekä eri kulttuurien onnellisia seka-avioliitto-pareja. Huoneisto sijaitsee kätevästi Hua Hinin keskustassa. Kuuluisa iltatori on 200 m päässä, yöelämää, ravintoloita, kauppoja, supermarketteja ihan kävelymatkan päässä. Talossa on hyvin suuri yhteinen uima-allas, kuntosali, sauna, sisä- ja ulkopuutarha, pesula, internet nurkkaus ja parkkialue vuokra autoille ja avulias englantia puhua henkilökunta.

Contact Details

Hanneke Fronik and Jan
Keitä me olemme >>
Puhelin:
+31 (0)36 5376677
Mobile:
+31 (0) 644034024
Email: info@gehandicapten.com
Skype: