Text Size

Thaimaa

Liikuntavammaisille soveltuvat loma-asunnot ovat hyvin harvinaisia, saatika asunnot, joissa on apuvälineitä ja hoitovälineitä vapaasti käytettävissä. Hua Hinissä meillä on useita esteettömiä asuntoja vuokrattavina, asunnot soveltuvat pyörätuolinkäyttäjille, heidän perheilleen ja ihmisille, jotka matkustavat heidän kanssaan. Thaimaa on suosittu lomakohde ja Hua Hin on yksi suosituimmista rantakohteista.

Pool villa Coconut
Tässä vammaisille soveltuvassa huvilassa on 3 makuuhounetta, yksi lattiasuihkulla varustettu kylpyhuone, toinen kylpyhuone, keittiö, olohuone, veranta ja terassi. Tähän esteettömään huvilaan voi majoittua 6 henkilöä. Asunto soveltuu pyörätuolin käyttäjille ja se on ilmastoitu. Pihalla on uima-allas (4x8m) ja poreallas, manuaalinen allasnosturi liikuntavammaisia varten altaisiinn pääsyn turvaamiseksi. Leipomo, ruokakauppa, apteekki ja pieniä ravintoloita on kulman takana..

Klikkaa "Villa Coconut" ja voit lukea tästä huvilasta lisää.

Pool villa Si Daeng
Tämä lomakoti soveltuu pyörätuolin käyttäjille. Huvila sisältää 3 makuuhuonetta; 2 kylpyhuonetta, joissa lattiasuihku; olohuoneen; keittiön; kaksi verantaa ; terassin; uima-altaan ja porealtaan. Taloon voi majoittua 6 ihmistä, joilla apuvälineitä ja yksi pieni lapsi.
Sunnuntailounas ja pari olutta kuuluu ilmaisena tähän huvilaan. Ranskalainen leipomo ja Sveitsiläinen ruokakauppa ovat kävelymatkan päässä.

Lisätietoja ja kuvia löydät klikkaamalla"Si Daeng"

Condo 55
Tämä pyörätuolilaisille sopiva majoituspaikka sijaitsee Hua Hinin keskustassa ja tänne sopii 4 aikuista ja 1 lapsi. Huoneistossa on 2 esteetöntä makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, toisessa näistä lattiasuihku., olohuone ja avokeittiö ja iso terassi, jolta pääsee suoraan uima-altaalle. Huoneiston sijainti on loistava, lähellä kaikkia palveluita.

Klikkaa "Condo55" niin voit lukea lisää.

Studio74
Tämä studio soveltuu muissa esteettömissä asunnoissamme asuvien vieraittemme avustajienperheen jäsenten tai muiden matkaseurueessa olevien enemmän yksityisyyttä kaipaavien ihmisten tilapäiseen asumiseen. Täällä voi yöpyä maksimissaan 2 aikuista ja yksi lapsi.

Klikkaa "Studio74" niin voit lukea lisää.

Gehandicapten.com / Disability in Thailand Co Ltd. Lisätietoja. Klikkaa "Home" ja löydät yhteystietomme.

Contact Details

Hanneke Fronik and Jan
Keitä me olemme >>
Puhelin:
+31 (0)36 5376677
Mobile:
+31 (0) 644034024
Email: info@gehandicapten.com
Skype: