Text Size

Terrasse + pool

Terrasse

De fleste, uanset handicap og alder, vil syntes om at nyde solen og hav brisen på terrassen ved huset. At nyde solen og det fantastiske klima sammen med familie eller venner er en skøn måde at glemme hverdagens små problemer.
Ved villaen er der dejlige terrasser, som er egnet for alle uanset handicap.

Den ene terrasse ligger ved swimmingpoolen, hvor du kan nyde Thai-solen og hav-brisen, som kommer ude fra den Thailandske Golf kyst.
Her er havemøbler af tropisk træ, med komfortable hynder, og en parasol så du også kan finde lidt skygge. Dejlig terrasse til hygge, sjov og indtagelse af frokost.
Hvis udendørs madlavning er din hobby, er der også en Grill. Der er rige muligheder for at handle fisk og grøntsager på de lokale markeder. I Hua Hin er det også muligt at komme på kursus i at lave Thai mad, hvis du har fået smag for de lokale retter.

Den anden terrasse er foran huset og er overdækket. Her kan du søge skygge og nyde solnedgangen. Herfra er der også udsigt over pool området.
Med en kold øl eller sodavand er dette et ideelt sted at slutte dagen, før det er tid til at gå i seng. 

Pool

Swimmingpoolen og jacuzzien er i en tropisk have med forskellige slags palmer og flotte blomster. Der er adgang til poolen via skrid sikker trappe med gelænder eller via liften for dem som ikke kan bruge trappen.

Det er samme lift som bruges i pool og jacuzzi. Sædet til liften er et kombinationssæde, som også passer på den ene bade stol. Så du kan skifte tøj indendørs og så blot køre ud til poolen på badestolen, og koble den på liften. Så er du klar til en forfriskende dukkert.

Tag en drinks, lidt snaks og fjernbetjeningen til jacuzzien med, og ny boblerne og den dejlige vandtemperatur; det er virkelig afslapning.

Efterfølgende kan du tage brusebad i haven eller køre tilbage til huset og tage indendørs bad.