Text Size

Stue + køkken

Sofa afdeling

Der er kørestolsvenlig adgang fra terrassen til stuen. Her kan man sidde og se tv, læse en god bog, eller bare slappe af. Her er sofa plads til 6 personer og sofabord.

De woonkamer in deze rolstoeltoegankelijke villa heeft een lekkere zitbank. Draaicirkel rolstoel, scootmobiel, rollator op vakantie. Lekker eten op vakantie in Thailand. Rolstoelvriendelijke keuken zonder afwasmachine in Hua Hin.

Her er TV, satellit programmer, dvd afspiller. Hvis du vil høre musik bruges dvd afspilleren. Der kan med fordel købes dvd film og musik cd’er på markedet eller i de lokale butikker.
Opholdsstuen er I tilknytning til køkkenet, og spiseafdelingen. Der er gardiner og insekt net.


Tv og Satellit
 
I opholdsstuen er der LCD tv med kabel tv, som har et udvalg af engelske sprogede kanaler. Så du behøver ikke undvære nyheder eller dine favorit tv shows.
Der er også høj hastighed internet forbindelse. Men medbring slev bærbar pc, så du kan holde kontakten til familie, venner eller arbejde.

 


Spise område
 
6 personers spisebord som er tilpasset til kørestolsbruger. Omkring bordet er der rigelig plads til at komme rundt med kørestol.
Der er en ventilator i tilfælde af at temperaturen bliver for høj.
Der er sol gardiner, så man kan spise ugenert.
 


Køkken
 
I Thailand er det meget billigt at spise på restaurant. Så derfor er køkkenet i huset ikke så vigtigt, som når man er hjemme.
Men hvis du ønsker selv at lave mad (måske forøge med Thai mad), så er køkkenet ret veludstyret.
Der er et stort køleskab med fryser, komfur med ringe (en af dem er en Wok ring), køkkenvask med varm og kold vand, ris koger, kaffemaskine, vand kedel, blender og juice presser.
Der er potter og pander, knive, ect. til at lave jeres eget mad. Porcelæn og bestik, så der kan dækkes op til 6 personer.

 

Hvis I ønsker det, vil hushjælpen gerne ordne opvasken efter middagen.

Bagindgangen fører direkte til køkkenet. Indgangen til hushjælpens værelse er lige ved siden af køkken døren. Og ved siden af denne dør er vaskemaskinen.
Hushjælpen servere morgenmad og ordner vasketøj hvis det ønskes.
Så alt i alt tilbyder huset udstyr og service til en enhver uanset handicap, kan få en uforglemmelig ferie.