Text Size

Hua Hin Villa

Denne handicap venlige villa fra 2007 har 3 soverum, 2 badeværelser (det ene er kørestols indrettet), køkken, stue og terrasse. Huset har soveplads til 6 personer og er helt tilgængeligt for fysisk handicappede.
I haven er der swimmingpool og jacuzzi, begge dele er fuldt tilgængelige for fysisk handicappede, via en manuel lift.
Der er elektrisk justerbar seng, selvdreven bruse stol, manuel lift, greb ved toilet og i bruser, fastmonteret bruse sæde, taxa ramper. Dette er blot nogle af de hjælpemidler som findes i huset.

Det er muligt at få hushjælp, da der i tilknytning til huset er et værelse og badeværelse til tjenestepigen. Hun har egen indgang og bor der fast. Det betyder, at hun tager sig af rengøring, skifter og vasker sengetøj/håndklæder, ordner pool og have. Hun vil sørge for forsyning af drikkevand, te og kaffe.

Villaen er beliggende 700 meter fra stranden, hvor der er strand sport, massage, tur på hesteryg, strand bar og meget andet. Handicappede kan også sagtens nyde stranden, da sandet er hårdt nok til, at man sagtens kan køre der med kørestol.
I byen er der underholdene natteliv, det berømte natmarked, weekend marked, restauranter, butikker, i et område indenfor 2,5 km.
Der er også taxi service i området.